15. syyskuuta 2010

Silmätutkimus

Tänään käytiin Veterissä Nurmen Heikillä tarkastuttamassa Tysonin simmut. Odottelu oli jotain niiiiin tylsää Taikun mielestä ja ai kamala, kun lopulta piti pysyä paikoillaan kun silmiä tutkittiin. Juhis vain totesi, että Figon kanssa Veterissä olo oli hieman helpompaa... Jaa miten niin meidän Taikkuko levoton tuhkimo? Kuorolaulantaa, huokailua, naukumista yms.

Niin niihin tuloksiin. Tervein silmin katsellaan jatkossakin maailmaa :o) Silmät tarkastettiin ennen ja jälkeen tippojen. Juhis piti kroppaa paikoillaan ja mä roikuin poskissa. Harmittelin, että nyt olisi kova sana parta ja pitkät poskikarvat mistä saisi hyvin kiinni. Onneksi Tysonilla on hieman löysät posket, korvaa asian :D Ihme kyllä se rauhoittui sen verran, että silmät saatiin tutkittua. Vastaan piti ihan periaatteesta laittaa, mutta yllättävän hyvin se tosiaan rauhoittui, hetkeksi...

Huomenna on vuorossa lonkka- ja kyynärkuvat. Niitä jännitän todella paljon. Tobyn lonkkakuvien näkeminen oli shokki, vaikka C:nä tulivatkin takaisin. Nyt silmät ja sormet ristiin, käsi sydämellä toivoen, että koivet olisivat yhtä priimat kuin simmut.

Meinasi unohtua: Tyson painoi 27kg. Ihan hivenen tullut painoa lisää sitten viime punnituksen. Viimeksi ollut 22-23kg, joten siitä taitaa olla jo aikaa. Kilo vielä niin Taikku on saman painoinen kuin Figo. Ero vaan on siinä, että Figolla on läskiä ja Tyksyllä lihasta. Ja vielä saa massaa tulla lisää. Kohta oikeasti survoudutaan sen alle, kun pikkumies änkee syliin. Se kun ei tule syliin varovasti, niin kuin Toby, vaan oikeasti survoo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti