12. maaliskuuta 2010

Muutoksen tuulia

Ei, lauman koko ei muutu suuntaan eikä toiseen, ei myöskään hopeat ole jaossa, vaan meikäläinen sai vihdoinkin töitä (alkoi maanantaina). Ja tottakai ne sitten heti rajoittaa harrastamista, koska työ on ilta-/yötyötä Sahalahdessa asti, puolen tunnin ajomatka per suunta.

Eka viikko on mennyt aikalailla tottuessa uuteen päivärytmiin ja isä on ollut suureksi avuksi, kun on ottanut koiria päivällä hoitoon. Sen verran kerkesi jo viime viikolla keräämään energiaa, että meistä olisi varmasti jokainen tullut hulluksi, jos koirat eivät olisi päässeet viettämään laatuaikaa Ruutanaan. Ensin nukkuvat Juhiksen kanssa yön, sitten itse menen aamulla nukkumaan ja herään pikkasen ennen kuin Juhis pitää hakea töistä. Sitten muutama tunti kotona oloa ja taas töihin. Jäänyt siksi vähän vähemmälle tuo harrastaminen, mutta eiköhän se tästä kun tottuu rytmiin. Eipähän koirien tarvitse olla yksin kotona (vältetään askartelut ;o) ), jotain positiivista. Sunnuntain tokotreeneihin päästään onneksi. Kevään koesuunnitelmat menevät varmaan uusiksi, mutta katsotaan sitä sitten lähempänä ajankohtaa. Nyt ei olla taas pariin viikkoon kunnolla treenattu.

Tänään mennään katsomaan uutta (tai no uudempaa) autoa. (P)Ascona pitäisi katsastaa tämän kuun loppuun mennessä ja kone vetelee viimeisiään (Pösö-syndrooma, asconakin valuttaa jäähdytinnesteet). Pösö farmaria mennään tänään katsomaan, toivottavasti lähtee mukaan. Säästäisi huomattavasti työmatkakuluissa, kun ei olisi niin paljon hörppäilevä auto, Asconalla on jäänyt putki päälle...

Sitten vielä harrastuksista. Ilmoitin meidät Herhaun BH-kurssille, koska aikataulut sopi aika hyvin omiini ja kun Hervannassa treenataan niin matkoihin menee vain 5 min. Jos olisi kauempana, niin ei pystyisi.

Varasin jo helmikuussa paikan partisten paimennustaippariin, tai oltiin varasijalla jos ei koe täyty partiksista. Pari paikkaa jäi vapaaksi ja juuri sopivasti sunnuntai-aamuun (lauantai ei olisi onnitunut, sillä olen pe-la yön töissä). Eli Taikku-poika pääsee katsomaan löytyykö sisäistä paimenkoiraa vai ollaanko ihan kaupunkilaisia. Taippari on 23.5. Somerolla. Kaikkea pitää näköjään kokeilla.

Näyttelyihin mennään vasta toukokuussa, kun pääsee ulkonäyttelyihin. Tökkii ajatuskin sisänäyttelyistä. Siksi jäi viime viikonloppuna pari mätsäriäkin välistä, kun ei voinut vähempää kiinnostaa mennä mihinkään suljettuun tilaan ison ihmis- ja koiramäärän kanssa. Iskisi varmaan klaustrofobia :D

2 kommenttia:

  1. ONNEA uudesta työstä! Toivottavasti viihdyt siellä :) Eiköhän rytmiinkin totu..

    Te ootte näemmä Tysonin kanssa tulossa samaan ryhmään paimennustaippariin kuin me Taavin kanssa :) Eikö Toby oo tulossa?

    -Susku

    VastaaPoista
  2. En ilmoittanut Tobya, saa lähteä mukaan turistiksi jos haluaa. Enemmän mua kiinnostaa nähdä Tysonin toiminta lampaiden kanssa.

    VastaaPoista