28. maaliskuuta 2011

Agiliitoa

Noora sai pärjätä Tysonin kanssa kahdestaan, kun itse vietin koko viikonlopun kehäsihteerikoulutuksessa. Kaksikolla oli kuulemma mennyt hienosti. Taikkukin oli hanskassa paljon paremmin kuin viimeksi. Mikä lie hetkellinen mielihäiriö ollut silloin :o)

Agi alkoi pussilla, mikä oli erilainen/-värinen kuin viimeksi, musta, mutta ei kuulemma mitään ongelmaa kuten ei viimeksikään. Taas yksi asia, mistä nostaa intoa vähän liikaakin. Pussihulluutta luvassa.

Uutena esteenä okseri, ei vielä täydessä korkeudessa, mutta tämänkin Tyson oli hiffannut nopeasti. Ei laitettu rimoja poikki.

Keppejäkin tekivät alkusähläyksien kera, mutta Tyson meni kuulemma lopuksi hyvin. Putki-keppi yhdistelmä nosti Tysonin kierroksia ja Noora sai hieman puhutella sitä sakemannin perään lähtemisestä. Kerta riitti ja Tyson oli taas kuuliainen oppipoika. Kierroksien noustessa Taikku ei kestä kun toiset leikkivät tai juoksevat putkeen tms. Perään vaan nanosekunnissa. Kuitenkin ilman mitään rähinöitä, poju tahtoo vaan mukaan juoksemaan.


Rengas oli kummajainen Tysonin mielestä. Ei meinannut millään tajuta, että mistäs reiästä nyt pitikään mennä läpi. Onnistuneeseen suoritukseen lopettivat. Muistelinkin, että renkaan kanssa saatiin joka kerta hinkata. Kun muutaman kerran sohaisee ohi, kun testaa mistäs pitikään mennä läpi, niin kyllä ehkä kerran osuu oikeasta :o) Reeniä, reeniä!

Puomilla hieman varmisteltiin, kun Nooran mies Juho tuli varmuuden vuoksi kävelemään toiselle puolelle. Tyson meni kuitenkin hienosti puomilla. On näköjään tajunnut, ettei kannata kauhean leveästi kulkea, niin ei putoa matkalla.

Keinu tuli uutena esteenä. Ensin baby-keinu. Samantien vaihdettiin normikeinuun, kun pienempi sujui, ja normikin meni hienosti. Heti alusta asti Noora on ottanut käyttöön ota-käskyn ja se kuulemma toimiikin jo nyt hyvin. Alkuun kouluttaja oli himmannut reilusti keinun vauhtia, mutta lopussa annettiin jo hieman kolahtaa. Ensi kerralla kolistellaan varmaankin lisää.

Esteiden väliin mahtui myös paaaaaljon rauhoittumisharjoituksia. Tyson kuumuu nyt aika paljon putkesta ja pussista, joten näitä ei kauheasti hinkata vaan jos otetaan niin pari kertaa ja sitten kunnon rauhoittuminen. Muuten ei tule lyhyistä radoista mitään, kun Tysonilla on kierrokset tuhansissa. Nyt on kaiketi kaikki esteet menty läpi, joten ensi kerralla varmaan aletaan ottamaan jo pientä esteiden yhdistämistä, ohjaamista yms. Sitten minäkin pääsen paikan päälle katsomaan. Mielenkiintoista nähdä, että onko mun läsnäolo vaikuttanut Tysoniin, koska tällä kertaa oli mennyt tosi hyvin ja viimeksi, kun olin mukana, niin piti hieman sikailla. Mutta kerta kerran jälkeen Noorakin tottuu ja oppii tuntemaan Tysonin, niin joka kerta myös tietää missä kohtaa pitää pitää tauko ja kuinka pitkä tauko. Mitä esteitä voi yhdistellä ja kuinka monta kertaa voi jonkun tietyn esteen ottaa. Hieno seurata tämän kaksikon kehitystä. Tysonkin pääsee näyttämään kykynsä lajissa, mistä se pitää todella paljon.Mutta ei me tokoa unohdeta. Ei vaan pidetä sitä ykköslajina. ALO-kurssille ollaan jo ilmoittauduttu ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti