9. kesäkuuta 2011

Torstain agi

Käytiin ennen treenejä uittamassa Taikku ja muutenkin nesteytin sitä reilummin tänään, kun tiesi että tulee kuuma päivä ja agi-treenit illalla. Hyvin kuitenkin poika jaksoi keskittyä, vaikka kyllä huomasi sen väsyvän ja vaativan ohjaajalta tällöin enemmän apuja. Alkuun meni pienemmällä ohjauksella, mutta väsyttyään vaati tarkennusta ohjaajan reittiin ja kunnon ohjaukseen.

Alkuun oli rata, missä uutena harjoituksena oli sylkkäri. Alkuun Tyson kääntyi esteen hypättyään aina väärään suuntaan ja Nooran ohjausta piti hioa. Kun tämä lähti sujumaan, niin Tysonkin alkoi kääntymään juuri sinne minne piti. Hienosti sylkkäri onnistui jo kovemmassa vauhdissakin. Rata vaati taas Nooralta nopeita jalkoja, että pysyi Tysonin vauhdissa mukana ja kerkesi ohjaamaan oikeille esteille. Lopun neljä estettä oli sellaiset, että aina yksi este tökki. Kun sen sai sujumaan, tökkäsi seuraava jne.. Kun oli esteet menty läpi hinkkaamalla, niin ratakin meni hyvin. Tällöin Tyson alkoi olemaan jo aika väsynyt ja ohitteli putkia. Nooran piti katsoa tarkkaan reitti mitä ohjasi, koska tietyt kohdat eivät koiralle olleet yhtä suorat kuin ohjaajalle. Alkuun kun koiralla oli jaksamista enemmän, niin riitti pienempi ohjaaminen, mutta väsyttyään vaati jo tarkennusta oikeaan linjaan.

Toisessa setissä otettiin vain A:ta ja keppejä. Molemmat sujui hienosti.

Hyvät treenit vaikka olikin aikas lämmin ilma (onneksi ei enää niin paahtava helle kuin aiemmin päivällä). Taikku oli varsin taitava. Kai se ensi viikolla on ihan sika, kun nyt meni kaksi treenipäivää tosi hienosti :o) Pessimisti ei pety... Vielä on pari treenikertaa jäljellä ja sitten pitäisi vähän miettiä kuinka jatketaan / missä jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti