30. marraskuuta 2009

Matkalla maailmalla: Turku

Viideltä herätys, puoli seitsemältä Johannalle, yhdeksän jälkeen Turussa, kuudelta kotiin lähtö, puoli yhdeksältä kotona.. Ja tähän väliin mahtuu siis koiranäyttely.

Johannan ja Katin kanssa reissussa. Koiria oli mukana kolme; Zoco & Copain pyreneittenpaimenkoirat ja Merle airedalenterrieri. Aamu alkoi pyreneesikehällä:  
Zoco Chez L´ours Vif Couche-Tard ROP CACIB 
Copain Drole D´Oiseau D´ici Peu Chenu PU2 VARA-CACIB



Puolilta päivin kävin kääntymässä partiskehällä katsomassa muutaman koiran arvostelun. Aussiekehän laidalla tuli seistyä vähän pitempään, muutamassa eri jaksossa. Mutta kumpaakaan kehää en ihan tarkkaan seurannut. Erikan Soolo (Easy Nice ´N Wise) oli PU2 saaden ensimmäisen SERTinsä. Onnittelut!!

Viimeisenä alkoi airiskehä, jossa Johanna esitti Merlen lisäksi Martin Big Lady´s Maxwell Smart valioluokassa ja lopputuloksena VSP, ainoa ERIn saanut airis-uros.
(alla oleva kuva)
 
 
Merle sai nartuissa kovan vastuksen venäläisestä airiksesta, joka vei lopulta voiton rodussa ja sijoittui ryhmässä kolmanneksi (RYP3). Merle tyttönen sai ERIn ja oli luokkansa toinen ja PN2 vara-cacibin kera.
(Alla oleva kuva)


Zoco teki hienon esiintymisen ryhmäkehässä ja pääsikin lopulta 8. parhaan joukkoon. Piti ottaa videokuvaa Zocon liikkeistä isossa kehässä, mutta kamerasta loppui patterit juuri silloin enkä kerennyt hakemaan uusia, kun juoksuosuudet oli jo näytetty.
 

1 kommentti:

  1. Ihan on pakko kommentoida, kun tuo Johannahan on meidän naapuri nykyänsä :D
    Onnea vaan paljon menestyksestä!

    VastaaPoista