27. marraskuuta 2009

Vieraita kylässä

Meillä kävi tänään tällainen ihana pieni tyttönen, Tilipitappi-Taimi. (Kuvan copyright Noora & Juho Leppänen)


Noora ja Juho olivat Tampereella käymässä Taimin kanssa ja tulivat samalla meille kyläilemään. Pojat saivat odotella makuuhuoneen puolella sen aikaan, kun Taimi oli meillä, mutta pääsivät sitten myöhemmin hepuloimaan Nooran ja Juhon kanssa. Tyson näytti hyppypomppuloikkiaan ja riehui kuin viimeistä päivää. Taisi olla iloinen, kun oli muutakin seuraa kuin pelkkä äiskä. Toby tuttuun tapaan parkkeerasi vieraiden jalkoihin ja oli siinä rapsuteltavana tyynen rauhallisena. Vastakohta-koirat.. Kun Nooran poppoo oli lähdössä eteisessä, niin Tyson laittoi samantien maate. Tajusi, että nyt on seremoniat pidetty ja aika palata takaisin normi elämään (nytkin makaa tuolini alla, kun olen koneella). Täytyy lähteä joskus taas Kokemäellä käymään, jos vaikka Noora suostuisi taas hiomaan meidän tokojuttuja. Meidän personal trainer jolta aina saa hyviä neuvoja.
Ennen tiistain pienryhmäkokoontumista pitäisi miettiä tulevaisuuden suunnitelmia, eli mihin tähdätään nyt tulevissa treeneissä. BH-koetta olen miettinyt ensi vuodelle (samoin tottelevaisuuskokeisiinkin), jos vain saadaan väännettyä rautalangasta seuraaminen. Se kun on aika olennainen osa noita kokeita. Myös pitäisi miettiä tulevaa ilmaisua, eli haukku vai rulla. Nyt pitäisi jaksaa vain kokeilla saada sitä haukkua esiin. Jos menee liian hankalaksi, niin pakko se on rullaan ryhtyä. Sitten pitäisi saada nouto toimimaan, ettei Tyson lähtisi rullan kanssa juoksentelemaan omia reittejä. Molemmissa omat haasteensa. Eikö voisi ilmaista jollain muulla äänellä kuin haukulla? Tyson osaa monia eri variaatioita äänistä, mutta ei haukkua. Vähän kuin omistajansa, ääntä lähtee mutta laulaa ei osaa.

1 kommentti:

  1. Oli kyllä tosi kiva nähdä taas :) Ja tosiaan tulkaa ihmeessä poikkeilemaan, te ootte aina enempi kun tervetulleita :)

    VastaaPoista