20. kesäkuuta 2010

Joka koiran sprinttimestaruus

Tänään oli koirien juoksukisat Kaupissa. Jahkasin aamulla lähteäkö vai ei, mutta lopulta päädyttiin paikalle taas koko konkkaronkka. Olin ilmoittanut sekä Toby että Tysonin kilpailemaan, että Topsukkakin pääsisi edes joihinkin keimeihin mukaan. Tavoitteena oli parantaa edellisiä juoksuaikoja, sillä matka on ollut joka kerta sama (80m). Nyt on melkein vuosi lisää ikää ja vuosi on myös "treenattu" Ruutanassa pihaa ympäri juosten kesät talvet.

Kumpikin paransi viime vuotista Mansen murren aikaa. Hienoa pojat!
TOBY 8,44 s (edelliset ajat samalta matkalta 10,38 ja 9,15)
TYSON 7,05 s (edellinen aika samalta matkalta 7,17)

Tysonin voittanutta ei tällä kertaa löytynyt, eli ykköspallilla komeili meidän pikku poika :o) Toisen ja kolmannen ajat olivat 7,20 ja 7,21. Palkinnoksi saatiin iso pokaali kaiverruksella sekä uimalelu (JEE, heti tänään testaamaan!) ja narupallo. Äiskä oli todella ylpeä myös Tobysta, joka on parantanut huimasti aikojaan joka kerralla. Takatuuli olisi kova sana, sillä pitkä turkki hulmuten hieman hidastaa vauhtia. Melkoinen ilmanvastus. Mutta hieno aika tuo 8,44 s! Hauskaa oli, mutta vieheen kiinnostus loppui heti, kun se kuoli. Turha sitä on enää sitten retuuttaa :o) Tyson teki vielä kunniakierrosta radalla ja molemmilla jäi hieman vieteri päälle oman juoksun jälkeen. Kuultiin jopa Tysonin haukkuvan.

Kuveja päivästä. Tobysta ei saatu kuin pari juoksukuvaa, kun Juhis huomasi hieman myöhään, että kamera ei ollut edes päällä..
Omaa vuoroa odotellessa

4 kommenttia:

 1. Jee, hyvä Tyson! Niitti lupaa tulla ens vuonna haastamaan ;)

  VastaaPoista
 2. Tyson voi kertoa hyviä vinkkejä, kunhan päästään yhdessä juoksemaan. Treeniohjelmaan kuuluu päivittäin juoksemista keppi suussa pitkin pihaa, pari partista taakse hoputtamaan.

  VastaaPoista
 3. Onnea nopsakintulle ja kaverille! :D Taiska on tainnut näyttelykehässä harjoitella vaan tota juoksua varten. ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea Tyson! Mansen Murreen mennään sit taas näyttään kaikille! ;)

  -Susku

  VastaaPoista