12. kesäkuuta 2010

Orivesi kr

Ennen kehää tuli vettä saavista kaatamalla ja kehä lainehti, mutta juuri sopivasti aussieiden aloittaessa kehän sade lakkasi. Aussiet tuomaroi Wayne Fleming Australiasta. Tyson sai eri:n, voitti luokkansa ja lopulta paras uros kehässä oli vastakkain tuttu kaksikko, Tyson ja Kille (Hezelmoor Peter Pan). Viimeksi Jämsässä voiton vei Kille, tällä kertaa Tyson ja samalla pokattiin toinen serti. Narttujen ainoa eri:n saanut oli ihanainen Helmi (Hazelmoor Royal Ruby), joka sai samalla ensimmäisen sertinsä. Loppujen lopuksi Tyson oli ROP ja Helmi VSP. Molemmat nuorten luokan koiria, joilla ikäeroa 20 päivää :o) Ryhmäkehässä käytiin taas juoksemassa kierros. Pyörähdin myös kasvattajakehässä Killen kanssa, jonka mielessä ei pyörinyt kukaan muu kuin samaa porukkaa olevan nartun juoksu. Kaikkia uusia ääniäkin tuli kuultua ja ryhmäkehässä Kille juoksi pää taaksepäin kääntyneenä. Hauskaa ainakin oli, minkäs sille voi jos hormoonit hyrrää ihanasta naisesta.

Tysonin arvostelu: 20 months old masculine dog. Good size in body. Well proposent through out. Correct head. Correct scissor bite. Correct placed ears. Moved with reach & drive.

Sydäntä lämmittää aina, kun tulee mainintaa vetävistä liikkeistä. Vaikka en ole koskaan nähnyt Tysonin juoksevan muuta kuin kuvista (vaikeaa, kun itse aina roikun hihnan päässä), tiedän sen oikeasti ravaavan kunnolla. Ei mitään töpöttävää askelta vaan jaloilla oikeasti ponnataan vauhtia. Nyt pitää vaan muistaa jatkossa tukea etupäätä kunnolla. Takapää on voimakkaampi ja etupää putoaa helposti alas. Ylämäki,alamäki treeniä...





Helmi (Hazelmoor Royal Ruby)


Koiranäyttelyt voi joskus olla rankkoja

3 kommenttia:

  1. Paljon Onnea Tysonille ja taustaporukoille :).
    Kiitos Ida vielä kerran, kun käänsit Mocan arvostelun.

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon! minttu & Rommi

    VastaaPoista
  3. Hyvä Iikku ja Taikku!! Paljon onnea upeasta tuloksesta! :)

    VastaaPoista