5. kesäkuuta 2010

Talviturkki kastettu

Torstaina saimme vielä nauttia kauniista ja lämpimästä kesäsäästä, joten keksittiin lähteä uittamaan Tysonia. Viime kesänä se alkoi jo tajuamaan jutun juonta kelluvan patukan avulla, mutta tällä kertaa ei ollut mitään lelua mukana. Keppi riitti houkuttelemaan veteen ja siellä poju tekikin reippaan kierroksen. Ensi viikon ostoslistalle tulee pelastusliivit, että voi enemmänkin uida väsyttämättä heti alkuunsa itseään. Ruutanalampi (oikeasti kai järvi nimeltään) on suopohjainen ja koira haisi sen mukaiseltakin.










Keskiviikkona testailin uutta kameraa ja sen eteen eksyi pääasiassa vain Tyson, joka jaksoi temmeltää kuumasta ilmasta huolimatta. Partikset makoilivat asuntoauton alla ja erityisesti Figo on tehnyt tästä uuden majan itselleen. Kaivanut viileän kuopan ja makoilee siellä koko päivän, hitaasti kömpii auton alta esiin jos sitä huudellaan sisälle. Eikä silloinkaan ole mikään kiire :o)






Polkkatukka Topsu



Tänään (lauantaina) olimme Jämsässä koiranäyttelystä, mutta kirjoittelen siitä huomenna lisää. Kuulin myös että Koiranetin mukaan meidän karvaton, pallipuoli Figo olisi ollut Haminassa ROP ;o) Suottakoon kunnia kuitenkin Figon veljelle, Rekulle (M. Hold On Tight), joka on loistanut kehissä jo pitemmän aikaa. Figo viettää hieman pulskaa elämää nauttien ulkona olosta omassa majassa, joko pressun tai asuntoauton alla. Elämässä ei ole kiire minnekään, sanoisi Figo.


Heippa! Palataan taas asiaan huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti