24. kesäkuuta 2010

Kesäkuvia

Eilen olin Tobyn ja Tysonin kanssa koko päivän Ruutanassa pitämässä taloa pystyssä sillä välin kun vanhempani seilasivat paatilla Tallinnaan. Otin kameran mukaan, jos vaikka saisi Jammusta tuoreita kuvia. Figo pysytteli omissa oloissaan kuten aina eikä näin ollen eksynyt kuviin. Tyson puolestaan joko juoksi tuhat lasissa puu suussa  tai makasi varjossa puu edelleen suussa. Jammu ja Toby olivat tarpeeksi "hitaita" juoksijoita mun reaktionopeudelle.

Jammu on siis saanut jo kesätukan. Tilattiin Andis AGRC trimmikone sekä 9mm terä, ja Jammu oli koekaniinina. Vielä olisi siistittävää, mutta aikas kivaa jälkeä koneella tuli. Seuraavaksi olisi vuorossa Figo. Vanhempani ovat saaneet kunnon naurut, kun Jammu on murissut omalle peilikuvalleen. Vaatekaapin peilioven suuntaan muristaan milloin mistäkin kaula pitkänä kurkitaan tai kaapin ohi hiivitään ja tuijotetaan tiiviisti peiliin. Jammu oli kuulemma raivostunut eräs ilta, kun se toinenkin koira yritti mennä sohvan alle, mikä on Jammun yksityisaluetta. Yleensähän koirat tajuavat peilin, kun tökkäävät kuononsa siihen, mutta Jammu kun ei pahemmin voi sietää enää vieraita koiria, niin se ei voi mennä lähellekään tätä vierasta koiraa eli siis peilikuvaansa. Palikka!

Juhannukseksi Toby menee Ruutanaan viettämään lomaa tuttuun porukkaan ja Tyson lähtee meidän kanssa Kuruun siskoni mökille. Tyson on sen verran yltiösosiaalinen, että sen voi viedä minne vain kenen seuraan tahansa (toisen koiran siis), Kurussa kun on pari koiraa Taikun lisäksi. Reissuun otetaan mukaan myös pelastusliivit ja uimalelut.

1 kommentti:

  1. Hei! Hyvinkö ostamasi Andis tepsi partiksen turkkiin? Katsastin heikkotehoisempaa Andis Pro-Petiä, kannattaakohan vai onko sun malli jo siinä rajoilla? Laitoitko tassuterää samalla? Jos siirtyisi saksista koneeseen..;) - Johanna

    VastaaPoista