26. heinäkuuta 2010

Jotain päivitystä edes

Kohta on jo heinäkuu ohi. Kauhean nopeasti on aika kulunut. Kuvia olisi vaikka kuinka paljon laitettavana nettiin, mutta kun ei ole kerennyt tai jaksanut. Alkaa jo hermoja raastaa tämä erilainen vuorokausirytmi mitä normaaleilla ihmisillä. Katsotaan josko loppukesä toisi muutoksen tuulia.

Viikonloppu vietettiin Juhiksen kanssa Helsingissä. Meillä kun ei kummallakaan ole varsinaista kesälomaa, niin pitää sitten viikonloppuun änkeä kauheasti kaikkea tekemistä. Nyt sovittiin, että pidetään koiraharrastuksista vapaata pari päivää. Pojat lähti Ruutanaan jo perjantaina aamulla, meikäläinen oli töissä pe-la yön ja parin tunnin unilla sitten nokka kohti Helsinkiä. Lauantai meni kaupungilla kiertäessä ja shoppaillessa (oli sen verran kylmä, että piti hankkia lisävaatetusta). Sunnuntaina sitten kierreltiin Korkeasaaressa ja Suomenlinnassa. Reissultakin olisi paljon kuvia, mutta tänään en niitä kerkeä laittamaan.

Tänään hurautettiin Ruutanaan (taas vaihteeksi) juoksuttamaan koiria. Suskukin tuli sinne Taavin (Tobyn veli) sekä hippettien Toffon ja Toton kanssa. Kukaan ei kyllä pahemmin jaksanut juosta tällä kelillä.. Muutaman kuvan tältä päivältä jos lisäisin, niin voisi kutsua tätäkin sepustusta blogipäivitykseksi. Pari näyttelyä on nyt elokuussa varmasti tiedossa, joten ainakin pari päivitystä pitäisi silloinkin tulla :o)

Ensimmäiset kolme kuvaa järjestyksessä: Taavi, Toffo & Toto




Figo

Jammu

Jam & Vikki


Sekä loppuun kohelluskuva. Kuvan oton jälkeen kuuluu "kloing" ja huomaan Tobyn törmänneen aurinkotuoliin. Tuoli on siis kuvan ulkopuolella vasemmalla. Palikka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti