28. heinäkuuta 2010

Tokoa tauon jälkeen

Ihan yhtä kamalaa oli kuin aiemminkin. Mä en vaan osaa.. :o)

Aiheina oli liikkeestä maahanmeno, seuraaminen, hyppy ja nouto. Alkuun tehtiin muutama maahanmeno ja ne sujui hienosti. Fiksu olisi jättänyt maahanmenotreenit tähän, mutta ei Ida. Se kun tykkää jankuttaa. Otettiin siis myöhemmin uudelleen ja Tyson näytti taas keskisormea.

Seuraamista otettiin ihan parilla askeleella naksuttimen kanssa. Koiran asennosta en tiedä, mutta saatiin muutama ihan onnistunut suoritus. Vähän taas pää pyöri ympyrää, mutta odottelin rauhassa kontaktia ja kun se tuli, niin palkkasin.

Noudosta tehtiin pieniä eri osia. En ole koskaan pahemmin treenannut noutoa, joten mentiin vähän oman pään mukaan osissa. Ensin pelkkää pitoa naksuttimella ja se sujuikin yllättävän hienosti. Sitten Tyson istumaan, kapula mun ja koiran väliin ja siitä tuontia. Tyson tarjosi itse eteen istumista, joten mentiin sillä. Pitää ehkä miettiä tämäkin liike ihan loppuun asti ettei tee joka kerta eri tavalla :D Koitin myös heittää. Pidin Tysonista kiinni ettei karkaa. Päästin irti ja kontaktista annoin noutokäskyn. Lähti hyvin kapulalle, mutta senttiä ennen kapulaa päättikin ruveta haistelemaan ympäristöä.

Hyppy olikin sitten ainoa hienosti onnistunut ja jopa minä onnistuin lopettamaan hyvissä ajoin. Tehtiin kaksi kertaa hyppy. Ekalla kerralla palkkasin esteen yli ja vapautin. Toisella kiersin esteen ja Tyson seisoi kuin toteemipaalu. Wuhuu! Tähän lopetettiin ettei pilattaisi tätäkin liikettä.

Ensi kerralla ajan auton lähemmäksi treenipaikkaa ja heitän Tysonin autoon aina liikkeen lopuksi tauolle tai jos se on taas EVVK-fiiliksellä, niin sitten jäähylle. Voisi ottaa vaikka Tobynkin mukaan (paitsi että se tekee hyvät häiriötreenit toisille huutamalla kurkku suorana autossa) ja tehdä sen kanssa välillä. Mullekin vähän hermolomaa, kun Toby tarjoaa tekemistä koko ajan ja pitää hyvää kontaktia. Tysonin vastakohta :D

Kyllä tää tästä vielä iloksi muuttuu, sitten joskus.. Pitäisi ehkä kuivaharjoitella ilman koiraa ensin muutama kerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti