10. helmikuuta 2011

Torstai touhuilua

Eilisilta kului ratsastuksen merkeissä eikä enää illalla jaksanut edes ajatella koiran kanssa treenaamista. Tänäänkin meinasi mennä lepoilun puolelle, kun itse olin töiden jälkeen väsynyt ja päikkärit vei voiton. Iltaruokaa odotellessa tehiin kuitenkin pieni treeni kotona. Tyson oli alkuun toooosi levoton. Aloitettiin paikalla makuulla, kun olin ensin suunnitellut että tehdään vain sitä. Oli pakko laittaa Toby toiseen huoneeseen, kun se tuppasi koko ajan olemaan tiellä ja Tyson sinkoili maasta aina samantien kun käskin Tobya pois. Rauhoitettiin tilanne ja otettiin uusi yritys. Nyt pysyi maassa, mutta vinkui koko 2min mitä olin palkkaamatta. Sen verran itsellä oli veto pois, että meinasi savu nousta korvista, mutta mielessä rauhoittelin itseäni, kielsin Tysonia (teki taas paikoillaan omia touhujaan ja vinkui). 2 min kohdalla kävin palkkaamassa ja tähän loppui vinkuminen. Jatkettiin siitä suoraan vielä paikalla makuuta. Kävin vielä kahdesti palkkaamassa odotusväliä vaihdellen. Taas jotenkin hidas sytytys Taikulla tämän liikkeen suhteen :o)

Tästä ehkä opittiin sen verran, että ennen sunnuntain möllitokoa pitää ottaa itsekseen hieman paikalla makuuta, että saadaan herneet kohtaamaan sitten kokeessa. Aivojen lämmittelyä.

Lihapullan palasia oli vielä jäljellä, niin tehtiin kulmassa muutama vasemmalle käännös. Aikas kivoja oli. Olikohan hetkellinen mielihäiriö?

Kokeiltiin yksi liikkeestä seisominen, yksi luoksetulo ja yksi maahanmeno. Luoksetulo tehtiin tuohon väliin, ettei ihan sekoisi jäävissä. Nämä meni ihan ok hyvin, sallitun rajoissa. Tehtiin stoppia vielä lopuksi takapalkalla. Oli ihan eri ääni kellossa, Tyson taas muisti, että mitäs se stop tarkoittikaan ;o) Tehtiin sama kerran myös maahanmenolla. Muutamaa seisomista tarjosi, mutta palkka tuli vasta ekalla käskyllä maahanmenosta.

Mietin, että lauantaina olisi voinut tehdä kokeenomaisen treenin. Meni miten meni, mutta korjailuja ei enää silloin tehtäisi. Lauantaina kyllä mennään päivällä messuille, joten menisi iltaan treeni. Huomenna voisi myös tehdä kaikki liikkeet läpi. Oikeasti kun Tyson osaa, mutta se on niin päivästä kiinni että miten menee ja monesti myös siitä kuinka kauan jankkaan samaa asiaa. Nyt jos tekisi kahtena päivänä vain liikkeet läpi kokeenomaisesti ja antaisi olla. Ensi viikolla on sitten vielä aikaa hioa, mutta jotenkin tuntuu että mitä enemmän hioo, sitä huonommin menee.

Häiriötreeniä tarttis paljon, paljon enemmän. Laiskoja oltu sen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti