3. helmikuuta 2011

ABC tokoa

Alkuviikko meni taas vähemmän treenatessa tokoa, enemmän treenatessa omaa lihaskuntoa ja vähän ratsastusta päälle. Iltaisin tehty kotona häiriötreenejä niin, että Juhis on liikkunut, höpissyt ja heitellyt appelsiinia ilmaan :o) Vasemmalle käännöksiä ollaan myös hinkattu jonkin verran, mutta tuntuu vielä aika epätoivoiselta. Namilla ohjatessa tekee hyvin, mutta ei oikein tästä edetä..

Tänään ajoin töistä suoraan Ruutanaan ja otettiin Tysonin kanssa hyppyä, kun isä oli tuunannut esteen kuntoon. Alku hankala, siirtyi taas esteen sivulle. Siirsin esteen ihan kiinni autotalliin, nimenomaan sen pää esteestä mille puolelle Tyson kääntyy (minusta katsottuna oikealle). Tämän jälkeen alkoi tapahtua edistymistä. Tyson eteni suoraan, kääntyi oikealta ympäri, mutta jäi ihan esteen taakse. Aika liki estettä, mutta en nyt rupea tätä hinkkaamaan ennen koetta. Tärkeintä että on nyt siellä esteen takana eikä sivussa. Hyvät stopit, palkkasin alkuun niistä ja vapautin, muutaman kerran lopuksi siirryin Tysonin sivulle.

Illalla lähdettiin ABC:n parkkikselle treenaan. En selviytynyt ennen yhdeksää ruokakauppaan, joten piti ajaa ABC:lle, mutta siellä itseasiassa on eniten liikennettä juuri näin iltaisin, joten saatiin hyvä häiriötreeni. Toby louskutti autossa koko ajan, ihmisiä käveli ihan läheltä ohi kun seisoskeltiin pääoven tuntumassa. Alkuun pelkkää sivulla istumista kontaktissa. Huomautin jos katseli muualle ja kehuin/palkkasin kun otti kontaktia. Ei piippaillut.

Tehtiin myös paikalla makuuta hihnan mitan matkalla. Tässä yllätyin, kun Tyson ei yhtään piippaillut. Pää pyöri, mutta huomautin tästä ja palkkasin heti kontaktista. Tehtiin myös muutama seisominen ja maahanmeno, sekä seuraamista.

Ihan onnistunut treeni näin ekaksi kunnon häiriöharjoitukseksi. Täytyy jatkaa tätä, ettei menisi keskittyminen kokeessa muiden ihmisten/koirien/asioiden tarkasteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti