2. toukokuuta 2010

Unohtui agikarsinnat

Tänään olisi ollut Tamskin agilitykarsinnat, mutta meikäläinen unohti ne ihan kokonaan. Eikä ollut ensimmäinen vuosi kun olen nämä karsinnat unohtanut.. Sinänsä ei haittaa, koska pähkäilin pitkään että mennäänkö vai ei ja oikeastaan unohdin koko homman jo paljon aiemmin. Jos oltaisiin johonkin ryhmään päästy, niin melko varmasti ei olisi aikataulut sopineet, joten mitään ei menetetty. Nytkään ei olla päästy kaikkiin treeneihin mihin on pitänyt, siis muiden lajien treeneihin.

Toby ja Tyson viettivät vapun vanhemmillani Ruutanassa. Alun perin niiden piti olla vain pe-la yö, sillä Juhis lähti jo ajoissa vapun viettoon ja tiesin itselläni menevän pitkään töissä, joten koirien kannalta mukavampi mennä yökylään. Kyläily sitten venyi, kun ei oikein tiedetty lauantai-illan ohjelmaa. Lopulta olin itsekseni kotona ja käytin tämän hiljaisen illan kukkien multien vaihtoon ja löhöilyyn. Ei ollut yksikään koira tunkemassa kuonoansa multasäkkiin. Tänään sitten pojat pääsi kotiin, kun ensin oltiin kyläilty Vesilahdessa siskollani kummitytön synttärikahveilla. Vaihdettiin koirat vaan autosta toiseen ja alkuillasta kotiuduttiin. Olivat kuulemma jo aivan tylsistyneet Ruutanassa oloon. Varmaan saaneet happimyrkytyksen paljosta ulkoilusta eikä puiden kanto enää ollut niin hauskaa, kun sitä oli muutaman tunnin tehnyt. Tysonilla on paljon hommia Ruutanassa, kun isällä on iso puukasa keskellä pihaa. Niitä pitäisi siirtää pressun alle siistiin pinoon, mutta Tyson ei ole tätä vielä ihan hoksannut. Se roudaa koko ajan puita alapihalle. Kun ekaan kyllästytään, haetaan äkkiä salaa uusi puu. Pieneneehän se kasa näinkin...


Ensi viikolla olisi treenejä vähän joka päivälle. Tarvitsisi taas muistaa pari näyttelyilmoa hoitaa, että kesäkuussa pääsisi edes johonkin näytille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti