4. joulukuuta 2009

Parin päivän kuulumisia

Eilen juoksenneltiin koirapuistossa ennen kun Juhis piti hakea töistä. Olin jo ihan unohtanut miksi en pahemmin pidä koirapuistoista. Tappeluita ei tarvitse pelätä, mutta hyrrääviä hormooneja kylläkin. Tyson päätti taas ahdistella leikattua narttua oikein kunnolla, kuola valuen kieli poskella.. Leikkaamattomien kanssa ei ole mitään ongelmaa, mutta oli sitten leikattu narttu tai leikattu uros, niin Tyson rakastuu niihin aina koko sydämestään. Ja sitten harjoitellaankin pentujen tekoa vaikka toista ei niin kiinnostaisikaan. Tällä kertaa tämä leikattu narttu oli sen verran pehmeä, ettei oikein uskaltanut sanoa vastaan, mutta kyllä sieltä lopulta tuli vähän sanomista "painu helvettiin nyt sieltä perästä", jos poika liikaa ahdisteli. Eikä ollut väliä mitä päätä nylkytti, Tysonille kelpasi kummin päin vaan :o) Toby oli viime talvena ja keväänä samanlainen, mutta nyt on näköjään mieli muuttunut. Huoh, ehkä me harrastetaan puistoilua vain iltamyöhällä ja jos halutaan seuraa, niin sitten vaikka Johannan koirien kanssa.

Tänään ei ihmeempää tehty, muuta kuin shoppailtu Mustissa ja Mirrissä. Mukaan lähti puolikuristava ketju ja siihen lyhyt nahkahihna näyttelyitä varten ja 3kg Brit Caren koiran ruokaa, kun halvalla sai. Kokeillaan sitä sitten joskus. Nyt pitäisi viikko ahkeroida näyttelyravaamisen kanssa, että kehdataan Helsinkiin lähteä Pohjoismaiden voittajanäyttelyyn. Saatiin Johannalta lainaan ohut puolikuristava (kuvassa pun.nahkainen), mutta en luota sen kestävyyteen ihan niin paljoa, että uskaltaisin viedä Tysonia sillä.. Voi ketju sanoa riks raks ja poks. Siispä M&M:stä lähti vähän tukevampi ketju mukaan ja tuo nahkahihna on niin ihana käteen, että olen hiplannut sitä koko illan.
Illalla supsuttelin Tysonia (suom. harjasin) ja taas vaihteeksi pojalla oli jotain sanomista vastaan. Taas huoh, sitä kun ei saisi koskaan pakottaa mihinkään. Heti laittaa vastaan, jos hänen mielelleen ei käy tämä asia. Viikonloppuna varmaan käydään koko kropan pesulla. Täytyy seurata vähän säätiedotuksia, sillä tiistaina on rauniotreenit ja keskiviikkona tottis. Huomenna hakutreenit Niihaman perällä. Viime hakutreeneistä onkin jo aikaa. Palaillaan siis huomenna astialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti