1. joulukuuta 2009

Pientä tokoilua

Aamulla oltiin reippaita ja tehtiin pieni tokotuokio keittiössä. Pilkoin yhden lihapullan ja niillä piti pärjätä, enempää ei saisi treenata. Ihmeen paljon silti yhdellä lihapullalla treenaa.

Aloitettiin sivulle tuloilla x 5. Toisella Tyson tuli vinoon ja vaati hieman kroppa-apua, että tajusi korjata. Muut menikin sitten ihan nappiin. Tästä jatkettiin paikalla makuuseen. Ajattelin nyt ottaa paikalla makuuta aina aamuruuan jälkeen, jotta olisi hieman rauhallisempi ja ehkä jättäisi vinkumiset pois. Tänään ainakin vaikutti tosi hyvältä. Odotutin ensin 10s. palkka 15s. palkka 20s. palkka ja vapautus. Yhteen putkeen siis, palkkausvälin pidennys pikku hiljaa ja välimatkaa oli n. 5 askelta. Hiljaista oli. Näitä lisää!

Kapulaakin pidettiin x 5 ja joka kerta 5s. Eikä edes yrittänyt pudottaa omin luvin vaan kerkesin aina ensin naksauttamaan ja saamaan käden alle. Ei vaikuttanut yhtään malttamattomalta, mutta en silti halunnut ottaa yhtäkään sekuntia enempää ettei sitten kerran pudota omin luvin ja lopun sitten tietäisikin.. Sukkaa nosteltiin käteen neljä kertaa. Seuraamista otettiin keittiön kaappien vieressä, ensin sivulle tulo (hieno!) ja siitä pari askelta eteenpäin. Tai 1½ askelta, sillä siirsin vain painon lopuksi eteen.

Viimeisillä nameilla sitten harjoiteltiin näyttelyseisontaa ja siinä paikalla pysymistä. Pitää ruveta näitäkin juttuja pikku hiljaa treenaamaan, alle kaksi viikkoa näyttelyyn ja edellisestä on jo 3 kuukautta...

Jatketaan näitä treenejä, eli ensin aamuruoka ja siitä 1-2h päästä vähän tokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti