16. tammikuuta 2011

16.1.2011 Lahti ryhmänäyttely

Nyt ei ole voimia alkaa askartelaan kotisivuille uutta uutissivua, joten blogi saa nyt toimia tiedotuskanavana toistaiseksi.

Tänään hurautettiin äiteen kanssa Lahteen. Aussiet tuomaroi Rainer Vuorinen, jonka takia oikeastaan koko näyttelyyn lähdettiin. Sinänsä mitään saatavaa ei ollut, mutta kyllä nyt kerran elämässä pitää Vuorisen kehässä olla. Tyson sai hyvän arvostelun, mutta tuomari kommentoi lopuksi, että Tyson on hieman liian pitkärunkoinen, mutta muuten kaikki on hyvää. Tämä nyt ei ollut uusi juttu, ihan tiedossa on että Tyson on pitkä ja erityisesti sen lanne osa. Tuloksena ERI/4. Ei tullut SA:ta (=sertifikaatin arvoinen), mutta ERI-linja pidettiin. Nykyään löytyy arvostelulomakkeesta kohta "koiran käyttäytymisen arvioimien: suhtautuminen tuomariin". Tässä kohdassa on merkintä rodunomainen lähestyttäessä.

Arvostelu: Rodunomainen. Hyvin tasapainoinen pää. Yhdensuuntaiset kuonon ja kallon linjat. Sopivan korkealle kiinnittyneet korvat. Hyvä kaula. Rintakehä saisi olla pidempi ja lanne lyhyempi, se tekisi koirasta hieman kootumman. Hyvät kulmaukset. Maatavoittava liike ja yhdensuuntainen liike edestä ja takaa.

Ei mennyt mulla ihan putkeen tämä päivä. Selkä kipeytyi todella paljon päivän aikana ja kotimatkalla syömään poiketessa teki kipeää jo pelkkä hengittäminen. Kotimatkalla ajettiin ensin Ruutanaan, piti äiti heittää kotiin, mutta päädyinkin torkkumaan porukoitten sohvalle pariksi tunniksi. Yllätävää, että nukuin sellaisessa asennossa että kroppa oli vielä enemmän jumissa. Kun sitten vihdoin ja viimein päästiin pienessä lumipyryssä kotiin, niin enkös perkele liukastunut pihassa niin, että reväytin pahasti nivusen. Sattui niin hemmetisti ja alkoi jo sumenemaan päässä. Koirat onneksi tietää mikä ovi on meidän, niin laahustin vaan perässä ja eteisessä samantien pää polviin. Nyt sitten onnutaan kotona ja ulvaistaan kun vahingossa tulee tehtyä joku liike mikä sattuu pirusti. Kipu heijastuu lonkkaa ja polveen, joten jomottaa koko ajan. Jei! Nyt jos saan tokaista niin ihan v*tun hieno päivä! :D Huomenna olisi ollut step aerobic ja keskiviikkona ratsastus. Kumpikaanhan ei mitenkään tee treeniä juuri reisille ja nivustahan ei juuri koskaan tarvi kun jalkoja liikutellaan... ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti