12. tammikuuta 2011

Iltatokoilua edelleen

Pari iltaa oli taukoa, mutta taas ollaan reippailtu aina ennen iltaruokaa. Tänään piti vilkaista, että mitäs liikkeitä kuului alo- ja avoluokkaan, että saadaan vaihtelua kotitreeneihin. Joka ilta ollaan otettu seuraamista. Jotenkin mulla on tunne, että Tyson on edelleen vino. Ollaan irrottauduttu seinästä ja heti mulla on tunne, että vinoon mennään ja nopeasti. Täytyy funtsia..

Aika paljon ollaan tehty liikkeestä seisomista. Maahanmenojakin tehty ja ihan perus seuraamisen pysähdystä. Kaikissa näissä kolmessa Tyson tekee nopean pysähdyksen. Matto rullalla ja kuului vain suhahdus, kun etutassut jarruttaa :o) Ainakin on pojalla intoa! En ole vieläkään siis pilannut mitään.

Kaukojen istu-maahan siirtymisiä tehty, luoksetuloja otettu, tänään tehtiin paikalla makuuta ilman ruokakipolla odottamista (eli siis ihan treeninä). Tänään puhallettiin myös noutokapulasta pölyt ja pidettiin kapulaa suussa sivulla istuessa. Tätä ei olla aiemmin tehty, Tyson on aina edessä istunut kun ollaan kapulanpitoa harjoiteltu. Rauhallisesti kehuin, liikuttelin käsiä kapulan lähettyvillä, pidin kapulasta kiinni.

Nyt kun ollaan peruspilareita vahvistettu, niin pitäisi pikku hiljaa uskaltautua uloskin kokeilemaan. Jännittää vaan, että saanko saman motivaation Tysonille sinne. Tai sitten otan ruokakipon mukaan ja iltaruoka tulee ulkona.

Kattellaan, kattellaan... Tää kotona treenaaminen on kyllä kivaa, mutta etenemismahdollisuudet on aika rajatut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti