24. tammikuuta 2011

Turku KV

Eilen oli niin veto pois näyttelyn jälkeen, ettei jaksanut blogia päivittää. Tapahtumarikas viikonloppu takana. Tänään on koiravapaa-ilta, kun isä lähti päivällä jo salibandyjoukkueen kanssa pelimatkalle ja koiria ei voinut tuoda kotiin, kun ei tietänyt onko huoltomiehet jo käyneet tekemässä hommansa. Pojat jäi siis Ruutanaan enkä lähtenyt neljän ruuhkaan niitä hakemaan. Seiskalta piti olla jo jumpassa Vesilahdessa, joten pojat jäi yökylään "mummulaan". Toby onkin ollut siellä jo lauantai-illasta asti. Tuntui oudolta tulla töistä kotiin, kun kukaan ei ollut ovella vastassa..

Eilen oltiin siis Turussa koiranäyttelyssä Aussiet tuomaroi Åke Cronander Ruotsista. Tyson sai ERIn mutta ei SA:ta, sijoittui luokassaa neljänneksi (ERI/4). Hyvä arvostelu tuli, mutta ei oltu tuomarin mieleen (johtuiko liian pitkästä hännästä ja merle-värin puuttumisesta ;o) ).

Arvostelu: Bra helhet. Maskulin. Fina örön. Bra hals. Välkroppad med goda vinklar. Bra ben och tassar. Rör sig väl.

Suomeksi: Hyvä kokonaisuus. Maskuliininen. Kauniit korvat. Hyvä kaula. Hyvin rakentunut hyvillä kulmauksilla. Hyvät jalat ja tassut. Liikkuu hyvin.

Nyt onkin pitkä näyttelytauko, kun seuraavat näyttelyt sijoittuvat huhtikuulle. Silloin on myös luonnetesti, mitä odotellaan innokkaasti. Helmikuuhun mahtuu myös ohjelmaa, mutta niistä myöhemmin lisää. Nyt keskitytään tokon treenaamiseen, jos vaikka joskus päästäisiin sinne kokeeseen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti