20. tammikuuta 2011

Ei hyvä treenipäivä

Tänään siis.. Mutta palataan ensin maanantaihin, milloin höntsäiltiin kotona. Silloin meni ihan hyvin. Tehtiin parilla toistolla seuraamista, maahanmenoa ja seisomista, luoksetuloa ja kaukoja (istu-maahan). Pitkästä aikaa tehtiin kiertämistä jakkaran ympäri. Jotenkin ei vain meinannut mennä Tysonin kaaliin. Ihme tyyppi :o) Ehkä ensi kerralla tajutaan asia paremmin. Maanantainenkaan treeni ei ollut ensimmäinen kiertämisharjoitus Taikun elämässä, mutta nyt ei vain kaksi hernettä kohdannut.

Tiistai ja keskiviikko vain oltiin. Eilen kyllä käytiin Ruutanassa, mutta en jaksanut kaivaa hyppyestettä esiin. Isä sanoi, että pitäisi vaihtaa siihen uudet ruuvit, eli ei kyllä olisi ollut käyttökunnossakaan ihan heti. Joku toinen päivä sitten.

Tänään päätin lähteä Pirkkahallin parkkikselle treenaamaan. Tarkoitus oli LYHYESTI katsoa joka liike läpi, ne liikkeet mitkä ovat jo aika pitkällä (alo). No ei sitten mennyt niin kuin Strömsössä! Aloin tietysti hinkkaamaan seuraamista ja kohta häröiltiin jotain ihme käännöksiä ja pyörittiin vain päämäärättömästi ympäriinsä. Joo´o.. No saatiin me onnistuneet maahanmenot ja seisomiset, eli jotain plussaa. Nämäkin jo ihan kunnon välimatkoilla ja taksepäin kurkkimatta. Selkeästi parempi kun vain luotan Tysonin taitoihin ja jatkan vain matkaa. Stopitkin ainakin tuntui hienoilta eikä Tyson miettinytkään jalan siirtämistä tms. Siitä huomasi, että mieli oli rauhallinen ja herneet kohtasivat toisensa :o)

Tarkoitus oli ottaa luoksetuloja pitemmällä matkalla. Tyson härppii mun kättä sivulle tullessa, vaikka kuinka puristaisin kämmentä reiteen kiinni. Tähänkin pitää puuttua. Viimeiset luoksetulot meni ihan päin peetä! Tyson katseli aivan muualle ja tein kaikki äkkinäisiä liikkeitä ja sain nanosekunniksi huomion ja taas katteltiin muualle. Joo, parempi lopettaa tähän. Olisi voinut lopettaa jo aikoja sitten. Tehtiin vielä iltalenkki ja kotiin masenteleen blogiin, kuinka tyhmä ihminen voi olla. Kotoa lähtiessä jo mietin, että olenkohan liian väsynyt tekemään mitään järkevää. En näköjään ollut, kun tein mitä sattui ilman minkäänlaista ajatusta. Hemmetin hemmetti!

Jos nyt vaikka olisi itseä ruoskittu tarpeeksi ja voisi taas palata miettimään, mitä tehdään seuraavalla kerralla. Huomenna ei varmaankaan ihmeitä tehdä, ellei jotain pientä iltaruokaa odotellessa. Ilta menee teatterissa ja lauantaina onkin sitten kolmen tunnin teemakoulutukset Tamskin tallilla. Ensin tunti seuraamista, seuraavaksi ruudun alkeita, tunti taukoa ja lopuksi hyppytreeniin. Joo, paljon juttuja, mutta ei me koko kolmea tuntia treenata. On siellä muitakin :o) Ja kotiin on alle kilometrin matka, niin keretään ennen hyppytreeniä hyvin lojumaan kotona ja ladata akkuja. Sunnuntaina sitten suunnataan nokka kohti missikisoja Turkkuseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti