25. huhtikuuta 2011

9:n esteen rataa

Vähän hitaasti tulee päivitettyä blogia. Mikä se sellainen pääsiäisloma on, kun kotona ei ole pahemmin kerennyt olemaan? Ei ainakaan ole ollut tylsää..

Torstaina oli siis agility. Tyson oli jollain ihan ihme moodilla. Siis hyvällä tavalla. Se oli ihan super rauhallinen omaa vuoroa odotellessa. Ei tunnin alussakaan skitsonnut yhtään kun ihmiset huuteli putkea ja koirat juoksi niistä. Mitähän ihmettä Noora on Taikulle syöttänyt, kun koira on muuttunut ihan täysin muutaman viikon aikana. Diapamia?


Nooran mies, Juho, oli myös katsomassa ja kuvaamassa Taikun menoa. Juho kysyi tunnin aluksi, että onko Noora ja Tyson ottanut jo radan pätkää. Sanoin, että max neljää estettä. No, tunti alkoi ja kaksikko meni 9:n esteen radan tuosta vaan. Itse kuvailin videokameralla ja lopetin kesken radan, kun luulin että se loppuisi, mutta ei.. Vasta puolessa välissä mentiin :o) Lopussa oli hankalampi paikka ohjata ja rataa tehtiin vielä kahdessa osassa, kun ensin nähtiin, että mitä kohtia pitää viilata. Radalla oli hyppyjä ja putkia kiertäen ja kaartaen. Nyt ei ollut ongelmaa vasemmalle kääntymisissä ollenkaan. Kouluttaja oikeasti koulutti ja Noora sai paljon ajateltavaa seuraaviin treeneihin. Vaikka rata näytti menevän hyvin, niin silti löytyi vielä hiottavaa.


Tunnin lopussa otettiin keppejä, niin että lopussa oli nami ja tarkoitus oli mennä vain viimeisestä välistä (Tyson itse tarjoaisi menoa). Vähän oli hakemista, mutta kyllä sekin lähti sujumaan. Paljon treeniä lisää. Tarvitsee hankkia omat irtokepit, että pääsee treenaamaan niitä enemmän pari keppiä kerrallaan.


Itsekseen Noora ja Taikku meni keinun ja A:n (en muista menikö puomia). Kontaktit meni vähän roiskiessa. Astui kyllä kontaktille, mutta ei oikein malttanut pysähtyä oikeaan paikkaan vaikka Noora yritti mitä.


Varsin onnistuneet treenit jälleen kerran. Mutta ei tämä treenaaminen aina niin ruusuista ole. Harvase kerta jostain päin kroppaa löytyy mustelma, mikä on tullut joko kynnestä tai hampaasta :D Noora sai tuntea käsivarressaan töpeksimisen ohjauksessa ja minä sain kynnestä mustelman, kun Tyson juoksi täysillä vasten ja tökkäsi jalallaan mun reiteen... Rankkaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti