25. huhtikuuta 2011

Lahti - Lappeenranta

Pääsiäislomareissulle suunnattiin perjantaina. Päivä alkoi Lahden KV-näyttelyllä. Tyson oli ensimmäistä kertaa valioluokassa varsin mallikkaasti. Poika osasi käyttäytyä niin hienosti! Aussiet tuomaroi Hans Lehtinen, joka antoi Tysonille ERIn SA:n ja sijoitti luokan kolmanneksi viidestä valiouroksesta. Paras uros kehässä ei kuitenkaan enää sijoituttu, mutta hyvä arvostelu saatiin. Esittäjäkin sai kehuja..

Arvostelu: Kaunis kokonaisuus. Erinomainen tasapaino. Voimakas, hyvä päätyyppi. Kaunis kaula. Seisoo hyvin raajoillaan. Sopiva luusto. Erittäin hyvä takaosa. Turhan korkea häntä. Taitavasti esitetty. Erinomainen liikkuja.

Lahden jatkettiin matkaa Lappeenrantaan. Pieni sightseeing-kierros tehtiin, kun noustiin liian aikaisesta rampista. Navigaattori ei suostunut toimimaan, mutta onneksi oli kannettava mukana. Kartturi ei vain ollut aina ihan kartalla missä mentiin (lue: äiti), mutta ajoissa selviydyttiin hotellille. Tyson oli mallikkaasti myös hotellissa sekä kaupunkikävelyllä illalla. Tehtiin illalla vähän reilumpi lenkki, kun ei taaskaan oltu ihan kartalla (lue: kartta hotellihuoneessa). Satamaan päästiin ja sitten vahingossa löydettiinkin tie, mikä vei suoraan hotellille.. Lauantaina suunnattiin Lappeenrannan KV:hen, tuomari Gunnel Holm. Tyson ainoa valioluokan koira, sijoitus ERI/1 Sa PU4. 

Arvostelu: Oikean tyyppinen valio. Pää saisi ola hieman pitempi. Hyvä luusto. Hyvä runko. Polvikulmat saisivat olla paremmat. Kaunis karvapeite. Selkä on pehmeä liikkeessä. Hyvät sivuliikkeet.

Näyttelyn jälkeen päästiin pitkälle kotimatkalle parilla pysähdyksellä. Oli hieman paikat jumissa, kun ensin seisoskeltiin näyttelyssä ja sen jälkeen n. 4h istuttiin autossa. Tyson onnellinen sai vetää unta kaaliin koko matkan.

Alla vielä Minnan ottamia kuvia sunnuntailta. Nätti poika hyvässä turkissa <3 Kiitos Minnalle hienoista kuvista kauniissa keväisessä maisemassa. Samalla reissulla Tyson kastoi talviturkin. Äiskä ei ihan vielä uskalla...





© Minna Saros

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti