10. huhtikuuta 2011

Agilityn jatkokurssi (AGI1)

Torstaina alkoi Nooralla ja Taikulla jatkokurssi, missä kouluttajana on Päivi Männistö (edelleen siis Sport Dog Parkilla). Keli oli kamala, mutta Tyson niin pätevä. Alkuun oli taas levoton, mutta rauhoittui kyllä hyvin tunnin edetessä ja nyt Tysonilla oli hyvä moodi päällä treenatessa. Juuri sellainen mitä tarvitsisimme tokoonkin...

Aloitettiin kolmen hypyn ja yhden putken radalla. Toisen hypyn jälkeen piti tehdä persjättö ja ohjata siitä sitten kolmannelle hypylle ja putkeen. Alkuun Nooralla oli hakemista paikan kanssa ja Tysonkin teki laajoja kaaria. Kaarroksia yritettiin pienentää laittamalla lelu heti toisen hypyn taakse, mutta tästä en kyllä huomannut Tysonin toiminnassa muutosta. Kun Noora löysi oikean kohdan esteiden välissä ja kääntyi oikein, niin Tysonkin kääntyi juuri niin kuin piti ja suoritti kaikki neljä estettä hienosti.

Itsenäisesti Noora teki hyppy-muuri-pussi yhdistelmää. Tässä Tyson irtosi jo tosi hienosti eteenpäin. 12 kepin suoraa tekivät myös. Sujui varsin mallikkaasti. Kouluttajakin sanoi että kepit sujuu jo hyvin ja ensi kerralla hieman vaikeutetaan.

Kouluttajan kanssa otettiin A:ta ja keinua. A:lla Tyson hieman rauhoittui eikä koohannut täysillä alas. Nyt malttoi seistä kontaktilla ja maistella nameja. Keinu meni myös hyvin.

Vähän venähtänyt tämä kirjoittaminen. Tänään oli pakko, koska illalla on alkeiskurssin 5. kerta ja siitäkin pitäisi jotain jaksaa kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti