6. tammikuuta 2010

Ilon aihetta

Tämä on pakko tulla kertomaan ihan julkisesti. Naapuritkin varmaan kuulivat meidän onnistuvan kun sen verran iloiset kehut tuli annettua. Tehtiin paikallaan käännöksiä ja Tyson teki vasemmalle käännöksen juuri niin kuin pitää, eli kiepautti takapuolen oikealle paikalle! Ei tämä ehkä kuulosta ihmeelliseltä, mutta meille se on iso juttu :o)

Alkuun otettiin liikkeestä seisomista ja luoksetuloja (eteen istumista) ja ajattelin sitten lopuksi ottaa sivulle tuloja ja käännöksiä paikallaan molempiin suuntiin. Alkuun vasemmalle käännöksissä Tyson kiepautti itsensä kokonaan ympäri. Palattiin sitten peruutus-treeniin (olen tainnut lukea siitä Aksel-aussien sivuilta, että hyötyä on käännöksissä). Ensin niin, että oltiin napit vastakkain ja Tyson peruutti siitä. Tätä ollaan tehty aiemminkin. Sitten kokeilin ihan mielenkiinnosta, että sujuisiko sama sivulla. Alkuun tarjosi istumista ja maahanmenoa, mutta houkuttelulla sain sen peruuttamaan ja ekan onnistumisen jälkeen peruuttikin hyvin joka kerta. Kun tajusi peruuttamisen, vähensin reilusti apuja, koska ei enää tarvinnut niitä. Seuraavaksi uudelleen testiin vasemmalle kääntyminen ja voiko olla totta, että näin nopeasti koira tajusi idean? Nimittäin olikohan se ensimmäinen yritys peruuttamisten jälkeen, kun käänsi takapuolen oikein. Kädellä autoin samaan tyyliin kuin peruuttamisessa, mutta käännyinkin, jolloin Tysonin piti peruuttaa ja kääntää samalla mun sivulle. Meinasi lahota polvet alta siinä kohtaa, kun näin mitä se teki. Pari toistoa vielä ja sai siitä hyvästä kokonaisen lihapullan ja mega kehut.

Me ollaan siis opittu jotain!! JEE! :D Täytyy jatkaa blogien lukemisia, kun vähän joka puolelta saa hyviä neuvoja. Voi kun seuraamisestakin tulisi joskus tällainen onnistumisen fiilis. Ehkä vielä joskus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti