10. tammikuuta 2010

Pikatokoa

Päivälenkin jälkeen taas juostiin parkkiksella näyttelyhihnassa. Meni ihan mukavasti. Sekä namilla vieden että ilman. Tarvitsisi joku päivä jonkun katsoa Tysonia juoksua, kun vien sitä namilla, että pomppiiko liikaa.

Ennen iltaruokaa tehtiin keittiössä pikaisesti tokojuttuja. Luoksetulon eteen istumista pariinkin otteeseen. Tyson hakee mun vasenta kättä, koska siinähän on useimmiten se nami kun tehdään tokojuttuja. Joten tehtiin luoksetuloja nyt seinän vieressä niin, ettei pahemmin pääsisi kääntymään vasemmalle (minne on useimmiten vino) eikä pääsisi hakeutumaan perusasentoon sivulle (mitä aina joskus tarjoaa). Kädet oli nyt sivuilla, vaihdoin namikättä. Alkuun pelkästään siirryin Tysonin eteen, mutta lopuksi otettiin ihan normi luoksetulo tai oikeastaan vain se siirtyminen mun eteen.

Eteenmenoa tehtiin alustalla ja namilla. Malttitreeniä tuli myös, kun Tyson olisi ollut koko ajan menossa kipolle, mutta en antanutkaan lupaa. Välimatkaa namiin oli maks. 3m (niin pitkä kuin keittiössä vain saa tehtyä).

Loppuun vielä istu-maahan siirtymisiä. Aikas nättejä! Agilitytreeneissä tehtiin näitä ja sitä ennen en edes muista milloin viimeksi. Varmaan marraskuussa. Asiaa on hauduteltu ja nyt se näyttäisi toimivan. Olen itse päässyt kroppa-avuista eroon ja tänään otin välimatkaakin. Aiemminhan olen ollut Tysonin ihan edessä, mutta nyt välimatkaa otin 1-1.5m. Helposti tarjoaa istumista omin luvin, joten tässäkin malttitreeniä tuli.

Loppupalkkana iltaruoka, joka odottikin jo pöydällä. Saa ihan erilaisen meiningin näin, joten tällä tyylillä jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti