10. huhtikuuta 2010

Näyttelyilmoja

Nyt muistin hyvissä ajoin (pari päivää vikaan ilmoon) ilmoittaa Tysonin pariin näyttelyyn. Yhden viikonlopun vaivalla reissataan Mynämäelle ja Raumalle toukokuun puolessa välissä. Sitten olisi vielä Harjavalta (pitää muistaa vain ilmoittautua). Netti-ilmoittautuminen on ihana asia, oon ihan surkea lähettämään etanapostia.
Katselin tässä kalenteria ja toukokuussa on joka viikonloppu jokin meno. Huomaa että paras harrastuskausi alkaa. Nukkuu sitten maanantaipäivisin kunnolla, kun töihin meno on vasta illalla :o) Onneksi Tysonissa ei ole turkin kannalta isoa hommaa, saattaa jopa päästä näyttelyä edeltävänä yönä ajoissa nukkumaan..

4 kommenttia:

  1. Heiii! Otatko mut mukaan Mynämäelle ja Raumalle? :D 1 ja 9 ryhmät olis just sopivasti samoina päivinä. Meinaatko olla yötä jossain siellä päin Suomea vai tulla yöks kotiin?

    VastaaPoista
  2. Kyytiin vaan! :o) Kotiin tullaan yöksi, kun matkat eivät kuitenkaan ole kauhean pitkät. Vois vaikka harkita telttaa mukaan ja pitää piknikin.

    VastaaPoista
  3. Jeee, kiitti! Laitan ilmot menemään samantien :)

    VastaaPoista
  4. Oot varmaan huomannu, että molempien näyttelyiden aikataulut on tullu :) Mynämäen aikataulut ei ihan yhteen mene (meillä kehä reippaasti myöhemmin), mutta Raumalla on aika mukavasti samoihin aikoihin :) Että lauantaina ainakin joku piknik vois olla jees kun tulee vähän pitempi päivä ;)

    VastaaPoista