25. huhtikuuta 2010

Tämän viikon saldo

... yhdet kökköön menneet tokotreenit. Muuten ollaankin vain oltu ja nukuttu. Ihan sanatarkassa muodossa. Elintarviketyöntekijöiden lakko vaikutti meikäläisen töihin aika paljon. Maanantai ja tiistai yö meni ihan normaalisti hommissa, keskiviikko aamuna kerkesin nukkumaan 5h ennen kuin piti polkaista pösö kohti Sahalahtea koulutukseen missä menikin ilta seitsemään. Siitä melkein suorilta nukkumaan ja torstaina sekä perjantaina aamu kuuteen Stockmannille. Hyi helvetti että en voi sietää olla sellaisessa paikassa töissä mikä kuhisee ihmisiä. En pysty edes käymään kaupoilla sellaisessa ihmismäärässä, kun palaa käämi heti, tulee kuuma ja loppuu happi. Torstaina ja perjantaina tulikin otettua vähän reilut päikkärit, kun joutui kääntämään normaalin vuorokausirytmin aikas nopeasti ja normi "yöunet" jäivät aika lyhyiksi. No tosiaan ne päikkärit venyivät aina vähän liikaa (unissani laitoin herätyksen pois ja käänsin kylkeä) ja siitä johtuen jäi torstain ja perjantain treenit välistä. Torstain treeneistä kerkesin onneksi ilmoittaa ettei päästä, mutta perjantaina olin ihan pihalla päivistä ja totaalisesti unohdin treenit. Olisi ollut Tamskin alo-avo ja Herhaun eskari. Noo, ensi viikolla sitten uusi yritys, vaikka ei ole kyllä tietoa millainen työviikko tulee jos työsulku iskee päälle.

Koirat ovat olleet tällä viikolla paljon Ruutanassa ja tänään käytiin pitkästä aikaa pitkällä lenkillä. Yleensä käyty vain juoksuttamassa koiria jossain ja itse seisoskeltu paikoillaan, mutta tänään oli niin hieno ilma ja hyvin aikaa, niin päätettiin itsekin vähän liikkua. Teki kyllä hyvää, arkisin ei pahemmin tällaisia lenkkejä tehdä, kun aina jompi kumpi on töissä ja sitten se pari tuntia yhteistä aikaa menee kaupassa käyntiin, ruuan laittoon ja hiekkakasojen siivoukseen kotona.

Huomenna on Hakametsässä alo-avo treenit, tiistaina pienryhmän palaveri tulevasta ja tostaina bh-kurssi. Sitten onkin jo vappu, sunnuntaina olisi agilitykurssikarsinnat, mutta katsoo nyt mennäänkö. Mökkeily kuulostaisi paljon paremmalta ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti