6. huhtikuuta 2010

Pientä tottistelua lätäköissä

Rupesin miettimään, että pahemmin ei olla vesisateessa ja märällä pohjalla treenattu, joten se korjattiin tänään kun keli oli aika kurainen. Juhiksella oli aamupäivällä työhaastattelu Tampellassa ja pakkasin koirat autoon mukaan. Kävelin Tysonin kanssa Näsijärven rantaan vähän hömpöttelemään. Aloitettiin seuraamisella, tehtiin taas usein käännöksiä joka suuntaan ja pidettiin vain motivaatiota yllä. Yritin naksutella, mutta meidän naksutin on taitanut tulla tiensä päähän, kun ei oikein suostu enää palautumaan painalluksesta. Joten treeni tehtiin pääasiassa pelkillä nameilla ja kehuilla.

Seuraavaksi kokeiltiin niitä kamalia maahanmenoja, nyt leikkimielellä kilpailtiin kuka eka maassa. Tällä tyylillä sain aikanaan Tobynkin innostumaan maahanmenoista. Vielä ei Tyson mitään nopeaa maahanmenoa tehnyt, mutta huomattavasti paremmin kuin eilen. Pelkällä namipalkalla se meni ekasta käskystä maahan. Enemmän se ihmetteli sitä mun kyykkyyn menemistä ja silloin laski aluksi vain etupää, mutta periksi ei annettu ja lopulta saatiin se takamuskin maahan. Nyt huomasin, että Tyson lopettaa liikkeen heti kehumiseen ja palkkaan, eli ponkaisi ylös samantien. Tätä sitten hinkattiin pariin kertaan eli rauhassa nousin ylös ja palkkailin maahan ja vasta hetken päästä vapautin.

Loppuun vielä luoksetuloja. Ai että oli vaikeaa tuo istuminen. Teinkö liikaa vai oliko motivaatio laskenut, sillä ensimmäinen kerta muistaakseni meni tosi hyvin, mutta siitä eteenpäin Tyson lähti perään kun poistuin sen viereltä. Eikä meinannut mennä istumaan, ei sitten millään (kuka sitä nyt märässä maassa istuisi...). Varmistelin paljon, kehuin, palkkasin pelkkää istumista. Vaihtelin välimatkaa, mikä oli koko ajan suht lyhyt. Loppuun luoksetulo ja siitä peruutin pari askelta ja uusi eteenistuminen.

Vaikuttiko keli vai eikö ollut tarpeeksi motivaatiota pelkillä nameilla ja kehuilla vai teinkö itse jotain toisin. Ken tietää, mutta ei tuo miltään kamalalta treeniltä tuntunut. Mitään liikettä ei tehty pitkään ja loppujen lopuksi aika vähän aikaa siellä Nässyn rannassa oltiin, sillä oli kävelymatkaa autolle oli jonkin verran ja Juhis tulikin autolla vastaan juuri sopivasti, kun palattiin takaisin. Tyson selkeästi vaatii hyvin lyhyen treenin, max. 2 toistoa niin olisi todella hyvä. Mulla vaan on paha tapa jäädä jankuttamaan.. Nytkään ei ollut mitään suunnitelmaa, ajatus vain että seuraamista ja maahanmenoja pitää kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti