16. huhtikuuta 2010

Vertauskuvia

Aamulla, kun menin nukkumaan, pää raksutti vielä täysillä ja itsekseni naureskelin, kun mietin Tobyn ja Tysonin eroja. Selvähän se on, että pojat ovat kuin yö ja päivä, mutta keksin paremman vertauskuvan. Luulisin kaikkien ihmisten tietävän sarjan Simpsonit. No meillä on kotona kaksi Simpsonien perheenjäsentä, nimittäin Bart (=Tyson) ja Lisa (=Toby). Luonteiltaan siis, Toby on kyllä ihan poika ja vielä vanhempi, mutta noin niin kuin periaatteessa tyypeiltään hyvin saman oloiset.

Tyson on pahis teini, joka näyttelee keskaria ja huutaa EVVK, välillä käydään pahanteossa tai ainakin yritys on hyvä eikä aina kuunnella järkipuhetta. Vaatii viritystä kuin mopo, että lähtee paremmin käyntiin ne pienet aivonystyrät. Toby taas on kiltti ja mielistelevä, suunnilleen on nurkassa piilossa ja kauhulla katselee Tysonin touhuja "Älä tee noin, äiti voi suuttua". Nauroin itsekseni, kun tajusin kuinka hyvin nuo Simpsonit kuvaavat meidän koiria. Olenkohan minä sitten Marge ja Juhis Homer? :D Toivottavasti ei.

1 kommentti:

  1. Aika osuvaa muuten! Naureskelin kun lueskelin, toi sopisi meillekin.. Toffoon ja Taaviin. Voin kans kuvitella, kun Toffo täällä touhuaa niin Taavi alahuuli väpättäen miettii että voi ei, äiti suuttuu... :D

    VastaaPoista