15. huhtikuuta 2010

Tottista Pirkkahallilla

Pienryhmän tottistreenit ihanan aurinkoisella hiekkakentällä. Kun ei perhana osaa pukeutua sään mukaan, niin sitten valutellaan hikeä. Ei vaan, hankala keli pukeutua, sillä auringossa on lämmin, mutta mene hetkeksikin varjoon niin palelet. Tuli pirun kiire ennen treeniä, joten alkuvirittelyt jäivät välistä. Ja vasta nyt kirjoittelen blogia, sillä treenien venyttyä melkein klo 20 asti meikäläisellä tuli kiire töihin.

Tysonin kanssa aloitettiin seuraamisella. Minttu naksutteli meidän uudella super vaimealla naksulla (uutta ostamaan taas...). Periaatteella käännöksiä ja yllätyksellisyyttä. Sata asiaa olisi taas muistettavana. Minttu piti huolen, että en ottanut namia valmiiksi käteen tai että en edes laittanut kättä taskuun ennen kuin luvan saatua (naksaus). Pää pitäisi pitää pystyssä, muistaa toistaa seuraa-käsky aina tarvittaessa ja herkemmin huomauttaa Tysonille hihnalla, jos se seilailee omiaan. Saatiin taas Tuulalta lainaksi ketju, minkä saa napakasti ihan korvien taakse ja ai että Tyson oli kuulolla. Ei tarvi mitään kovaa pakotetta antaa, vaan pieni huomautus ja koska ketju pysyy ihan korvien takana, niin siinä on parempi tuntuma koiraan. Pyysin että Tuula hommaa meille oman tuollaisen. Normi panta kun roikkuu ihan kaulan alaosassa eikä se enää tunnu missään Tysonilla.

Toisessa setissä otettiin ensimmäistä kertaa henkilöryhmää. Yllättävän hyvin meni ilman mitään namiapuja. Siinä tulee tarpeeksi pyörimistä ja hyörimistä. Nyt on sitten uusi homma mitä pitää ruveta muistelemaan, nimittäin seuraamista pysähtyminen. Tyson oli ihan kuutamolla, kun pysähdyin ja yritettiin tehdä vielä niin, että käveltäisiin lähes tulkoon Tuulaa päin ja juuri ennen pysähdys, niin ei.. Sitten tehtiin paikalla oikealle kääntymisiä ja pikku hiljaa ruvettiin saamaan koiraa hereille. Mutta näitä ei olla kyllä aikoihin treenattukaan, joten suottakoon se Tysonille anteeksi.

Tänään päästään BH-kurssille. Maanantainahan se jo alkoi, mutta silloin oli alo-avo kurssin alkupalaveri treenipäivien osalta. Tänään olisi eka alo-avo tunti heti BH:n jälkeen, mutta taidan jättää sen välistä. Tyson makaa nyt jo ihan raatona sohvalla, kun oli taas päivän Ruutanassa juoksemassa ja kuudelta bh-treeneihin, joten eiköhän ne riitä tältä päivää. Muutenkin tulisi taas mulle itselle liian tiukka aikataulu, vaikka kummatkin treenit ovat Hervannassa 5min ajomatkan päässä meiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti